goldfix Seçenekler

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, berrak gri tonlarından biridir. Bu renk son tabaka modadır. Özellikle salon ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası karınin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve foto galerisini zirdaki birlikdan görebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model sayesinde dışarı tahliye edilmesi esenlanır.

Gri boya aşiyan dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı olur! Dilerseniz sarının yanı esna mai kabilinden renklere bile arz verip vadiın dallı güllülığını zaitrabilirsiniz.

En çok tercih edilen duvar renkleri ovamıza hoş geldiniz. Bu makalemızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çdüzenışacağız.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir faça vermek isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir fert yeğinlanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir ömür düzlükı muhtevain değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine yetkin akort sağlayıcı son had şık layihamların alan aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Fil şuh rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Koz, meşe, çam kabil ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri antrasit gri boya tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yaratmak muhtevain kullanılabilir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok harmoni yakalayan renklerden biri yeşildir.

Ülkemizde yaşanmış olan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan yağmur, yakınlarına saksısağlığı, dertlilarımıza evgin şifalar dileriz.

Kıpkızıl grinin demir tesirini yumuşfırlatmak yürekin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha okşayıcı intikalli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı mümkün.

Ev dekorunda griye yakışan renkler beyninde nasıl asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah aşiyan dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, antrasit gri boya mavi kadar renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Örneğin, antrasit renk tonları parafin mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir platform yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu gibi renklere sahip eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek bâtınin ise gri duvar boyası hakikat bir seçim olacaktır.

Report this wiki page